Miért érdemes webáruházat bérelni?

Miért béreljen webáruházat cégünkön a Minibolton keresztül? Amennyiben minket választ elkészítünk egy egyedi webáruházat, mely a kereskedelmi piacon vonzóbb lesz, mint a többi, hisz elképzelései és igényei szerint alakítjuk ki áruházát.

Girl with shopping bagsElkészítjük a fejlécet, logót, beállítjuk a termék és menüstruktúrát. Feltöltjük termékeit és ha igényli, a termékleírással sem kell törődnie. Beépítjük áruháza Facebook-os linkjét, hogy vásárlói értesüljenek az újdonságokról.


Bérlés esetén, ha regisztrál, kap egy tesztáruházat, így kipróbálhatja és megtanulhatja lépésről lépésre az adminisztrációs felületet. Korlátlan postafiókot, tárhelyet biztosítunk. Termékeinek is korlátlan a helye, annyi terméket tölthet fel, amennyit csak akar, természetesen képekkel együtt. Az általunk készített webshopokba tetszőleges számú kategória is van. Mindenben segítünk, kapni fog egy részletes bemutatót is amit az oldal kezeléséről és fejlesztéséről tudni kell.Továbbá hívhat minket díjmentesen telefonon vagy írhat Skype-on is. Türelmes és barátságos emberek fognak válaszolni minden kérdésére.

Miért béreljen webáruházat cégünkön a Minibolton keresztül? Amennyiben minket választ elkészítünk egy egyedi webáruházat, mely a kereskedelmi piacon vonzóbb lesz, mint a többi, hisz elképzelései és igényei szerint alakítjuk ki áruházát. Elkészítjük a fejlécet, logót, beállítjuk a termék és menüstruktúrát. Feltöltjük termékeit és ha igényli, a termékleírással sem kell törődnie. Beépítjük áruháza Facebook-os linkjét, hogy…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük