Ha gázzsámoly, akkor Attase Kft.

Az Attase Kft. kiváló gázzsámoly kínálattal rendelkezik, legyen szó gázos vagy elektromos kivitelről, biztos nem csalódik benne.

Gázzsámoly

Bármelyik típusra is lenne szüksége, garantáljuk a magas minőséget, a megbízhatóságot és a versenyképes árat. Készülékeink rozsdamentes anyagból készülnek és nagy teherbíró képességgel is rendelkeznek. Masszív kivitelűek, kerek, öntöttvas főző és sütőfelülettel, állítható magasságú lábakkal rendelkeznek, és melegítésre, főzésre, sütésre egyaránt alkalmasak. A gázzsámollyal történő sütés több fokozaton is történhet, mindig az éppen készülő ételnek megfelelő hőmérsékletet lehet rajta beállítani, sőt, még piezo gyújtással is el van látva minden készülék, ami segítségével, sokkal könnyebb, gyorsabb a gázrózsa begyújtása. Mindezek mellett nagyon könnyen takaríthatóak, és hosszú éveken át megfelelően szolgálják használójukat, megbízható társak a főzésben. Az Attase Kft. által kínált és forgalmazott gázzsámolyok kiválóan alkalmasak ipari konyhákba, közintézményekbe és éttermek konyháiba, de még büfék esetében is ezt a fajta tűzhelytípust szokták ajánlani a kis helyigényüknek köszönhetően.

Az Attase Kft. kiváló gázzsámoly kínálattal rendelkezik, legyen szó gázos vagy elektromos kivitelről, biztos nem csalódik benne. Bármelyik típusra is lenne szüksége, garantáljuk a magas minőséget, a megbízhatóságot és a versenyképes árat. Készülékeink rozsdamentes anyagból készülnek és nagy teherbíró képességgel is rendelkeznek. Masszív kivitelűek, kerek, öntöttvas főző és sütőfelülettel, állítható magasságú lábakkal rendelkeznek, és melegítésre,…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük