genotherm

A többlyukú genotherm bármilyen mappába lefűzhető

genothermLegyen szó sima vagy épp narancsos felületűről, a papírokat védő fóliára minden irodában szükség van. A genotherm néven ismerté vált eszköz nem más, mint egy átlátszó védőhuzat, amit legtöbb esetben egy kilyukasztott oldalpánttal látnak el, hogy különféle mappákba és iratgyűjtőkbe is be lehessen helyezni. Nagyon hasznos a projektek, számlák, archív anyagok szakszerű elrendezése során. A genotherm számos változata között megtalálhatók egyszerűbbek, valamint olyanok is, amik különféle színekkel ellátva a csoportosítást, osztályozást is segíthetik. A lefűzhető genotherm legtöbbje A4-es formátumú, de van olyan változat is, ami fényképtartóba illik. Így személyesen összeállított katalógust, portfóliót vagy családi fényképalbumot is készíthet a segítségükkel. A lyukasztás nélküli, tárolásra alkalmas fólia felül vagy oldalt szokott nyitott lenni, itt kell behelyezni az archiválandó iratokat. A 11 lefűző lyuknak köszönhetően az összes, szabványnak megfelelő gyűrűs és emelőkaros iratrendezőbe behelyezhető. De egy online papírbolt nemcsak ezen a téren kell széles termékkínálatot biztosítson a vásárlóinak.

A kartonmappáktól kezdve a lefűzhető dossziékon át egészen az archiválásra való konténerekig rengeteg olyan dolgot kínál, ami egy jól felszerelt irodához kell. Cégünk egy olyan papírbolt, ahol az általános irodaszerek és papíráruk mellet, könnyedén be lehet szerezni a javításhoz, ragasztáshoz szükséges termékeket és a különféle irodai kisgépeket, kiegészítőket. Széles naptár és határidőnapló felhozatalunk szintén kiemelendő. A papírbolt termékei közül nem hiányozhatnak a bútorok és dekor elemek sem, nem beszélve a konyhai és fürdőszobai termékekről. Nem utolsó sorban pedig az iskolai világhoz kínálunk segédanyagokat, kreatív és hobbi-szetteket, valamint kulacsokat, uzsonnás dobozokat, iskolatáskákat. Prezentációhoz szükséges whiteboard-ok is kaphatók, amiket mind az oktatásban, mind az üzleti szférában remekül lehet használni. Böngéssze át a kínálatunkat, és szerezzen be olcsón minden olyan terméket, amire szüksége van!

Legyen szó sima vagy épp narancsos felületűről, a papírokat védő fóliára minden irodában szükség van. A genotherm néven ismerté vált eszköz nem más, mint egy átlátszó védőhuzat, amit legtöbb esetben egy kilyukasztott oldalpánttal látnak el, hogy különféle mappákba és iratgyűjtőkbe is be lehessen helyezni. Nagyon hasznos a projektek, számlák, archív anyagok szakszerű elrendezése során. A…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük