függönysúly

Függönysúly: ólom lap, zsínor, szalag

függönysúlyAhogy az otthonaink megannyi berendezési kelléke esetében, úgy a karnis megvételekor is fontos az esztétika, a funkció és persze a megvalósíthatóság. Ezért is tanácsos egy olyan karnis webáruház mellett dönteni, ahol minden adott ahhoz, hogy a vevő jól járjon. Mivel manapság a karnisoknál akkora a kínálat, hogy sokan nem is tudják, melyik darabot érdemes megvenni, mindenképp megéri esélyt adni egy felkészült szakemberekből álló csapatnak. A karnis webáruház munkatársai szerint, a legfontosabb, amit tudni kell, hogy hova is kerül a kellék. Ez felszerelhető a mennyezetre és az oldalfalra is. Ha valamilyen oknál fogva a plafon és az ablaknyílás között kevés a hely, és az oldalfali tartók nem férnek el, akkor csakis a mennyezeti függönytartó jöhet szóba. Szintén a mennyezeti szerelésű sínes megoldást célszerű választani, ha optikailag nyújtani szeretné a háztulajdonos az ablakot, vagy ha a karnist szeretné elrejteni.

A karnis webáruház kollégái mindig elmondják a kuncsaftoknak, hogy a tartozék elrejtésének az egyik legjobb módja a stukkós módszer. A másik opció a tépőzáras. Aki drapériával akarja takarni a függönytartót, az jól teszi, ha eleve tépőzáras sínnel rendelkező karnist szerez be. A karnis webáruház szakijai által, a szimpla, keskeny síneket akár megfelelő függönyvarrási technikával is láthatatlanná lehet varázsolni. A függönyök persze nem csupán egy karnist igényelnek, hanem egyéb kiegészítőket is. Ahhoz, hogy a drapéria mindig szép legyen és egy helyben maradjon, a függönysúly elengedhetetlen. Például mostanság már temérdek fényáteresztő anyag készül ólomzsinórral az aljában. Ha pedig ez kevésnek bizonyul, akkor ez még több zsinórral nehezíthető. Az ólomzsinór az egyik legkedveltebb függönysúly. A letisztult látvány egyszerűen megoldható, hiszen a kiegészítőt könnyen ki lehet húzni a függönyön vagy a sötétítőn. Sok esetben ez a függönysúly nem válik be. Ekkor maradhat a speciális ólomszalag. A textil alján, a felhajtásban kialakított járatba kell belecsúsztatni ezt, majd formára hajlítani. Az ólomlap is kiváló függönysúly. Ez a drapériák sarkait könnyedén ki tudja húzni. Ezáltal a kifordulás elkerülhető.

Ahogy az otthonaink megannyi berendezési kelléke esetében, úgy a karnis megvételekor is fontos az esztétika, a funkció és persze a megvalósíthatóság. Ezért is tanácsos egy olyan karnis webáruház mellett dönteni, ahol minden adott ahhoz, hogy a vevő jól járjon. Mivel manapság a karnisoknál akkora a kínálat, hogy sokan nem is tudják, melyik darabot érdemes megvenni,…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük