tojás szén

Milyenek a tojás szén paraméterei?

tojás szén Nagyon sokféle tüzelőanyag található a piacon, ezért nem könnyű kiválasztani az ideálist, ami úgy fűtőértéket illetően, mint árban megfelelő. Ezek között főszerepet játszik a tojás szén, ami igazán népszerű a vásárlók körében. A Mátra Brikett vállalkozás telephelyéről kedvező árfeltételek mellett lehet beszerezni ezt a fűtőanyagot, amivel egész télen jó meleget csinálhat az otthonában. Jó fűtőértékkel rendelkezik a tojás szén, ezért érdemes mellette letennie a voksát. Olcsón juthat hozzá, ami egy újabb ok arra, hogy ezt válassza. A szállítás sem okozhat semmiféle problémát, mert a cég teljes körű ügyintézést vállal házhozszállítással. De lássuk csak a tojás szén paramétereit! A kéntartalma maximum 3,76%, fűtőértéke 2000-3350 kcal/kg (8370-14 000 KJ/kg), nedvességtartalom 23,6%, frakcióméret 30 g, a kiszerelése pedig 25 kg/zsák, 33 zsák/raklap. Válassza ezt a fűtőanyagot, mert rendkívül gazdaságos, nem tartalmaz mesterséges, káros anyagokat és ütés hatására legfeljebb kettétörnek, de nem porlódnak el a szemek!

Ugyanakkor lehetőség van az ömlesztett vagy a zsákos tisztított diószén mellett döntenie, az utóbbi háromszoros szűrés után kerül csomagolásra. Gyakorlatilag az osztályozás során a por 90%-át kiszűrik a termékből. Ezt követően egy zsákoló gépsor segítségével kétszeres porszűrő rostán keresztül töltik zsákokba. Bármelyiket is választja a diószén típusok közül, tudnia kell, hogy jó vásárt csinál, ugyanis viszonylag kevés pénzért veheti meg a télire valót. Mivel már szeptember van, ezért vegye fel minél előbb a kapcsolatot a cég munkatársaival a beszerzés érdekében! Ne utolsó percben kapkodjon, hiszen itt van a remek alkalom a vásárlásra, így mikor elérkezik a fűtési szezon, Önnek csak be kell gyújtania és élvezni a kellemes meleget az otthonában! Sokféle fűtőberendezésben hasznosítható a diószén, talán ezért is ennyire népszerű. Olvassa el a honlapon található információkat erről a termékről és akkor rá fog jönni, hogy ez remek választás! Ugyanott meg is tudja rendelni a szükséges diószén mennyiséget.

Nagyon sokféle tüzelőanyag található a piacon, ezért nem könnyű kiválasztani az ideálist, ami úgy fűtőértéket illetően, mint árban megfelelő. Ezek között főszerepet játszik a tojás szén, ami igazán népszerű a vásárlók körében. A Mátra Brikett vállalkozás telephelyéről kedvező árfeltételek mellett lehet beszerezni ezt a fűtőanyagot, amivel egész télen jó meleget csinálhat az otthonában. Jó fűtőértékkel…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük