Cégtáblát hab betűkből

A plasztikus betűk vagy más néven hab betűk használata nagyon elterjedt a vállalkozások és boltok cégtábláinak és cégnevének készítésére.

A hab betűk ilyen célú felhasználásának több előnye is van. Az egyik, hogy könnyűek. Ha szeretnénk a cégünk logóját kitenni a recepcióhoz vagy egyéb helyekre az épületen belül, érdemes ezt a megoldást választani, mivel sokkal könnyebben és biztonságosabban rögzíthetők, mint egy tisztán fémből vagy alumíniumból készült változat. További előnye, hogy nagyon jól formázható és nagyon sok méretben elő lehet állítani. Különösen nagyméretű feliratoknál több darabban szokták legyártani az adott feliratot és a helyszínen illesztik össze. A hab betű színezése is lehetséges, így bármilyen színű és mintájú betűt lehetséges előállítani. Költségek tekintetében elmondhatjuk, hogy a hab betű népszerűsége ennek is köszönhető, ugyanis ár-érték arányban szinte verhetetlen. A Logoplaszt több éves tapasztalattal és ügyfélközpontú szemlélettel rendelkező plasztikus betűket gyártó vállalat, és minden érdeklődőnek igyekeznek a lehető legjobb megoldásokat kitalálni, és azokat meg is valósítani. Nyitottan kezelik a vevői igényeket, mert minden cég más és más, így az általuk kért terméknek is pont ilyen egyedinek kell lennie.

A plasztikus betűk vagy más néven hab betűk használata nagyon elterjedt a vállalkozások és boltok cégtábláinak és cégnevének készítésére. A hab betűk ilyen célú felhasználásának több előnye is van. Az egyik, hogy könnyűek. Ha szeretnénk a cégünk logóját kitenni a recepcióhoz vagy egyéb helyekre az épületen belül, érdemes ezt a megoldást választani, mivel sokkal könnyebben…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük