virtuális szemüveg ár

Virtuális szemüveg ár érdekli Önöket?

Ma már senkinek sem kell kimozdulnia otthonról csak azért, mert 3D-ben szeretné nézni a filmeket. Ezt bárhol megteheti az, akinek van egy profi mobiltelefonja és hozzá egy virtuális szemüveg. Sokakat, amikor meghallják ezt az ötletet, leghamarabb a virtuális szemüveg ár érdekel.

virtuális szemüveg árHogyha Önt is, akkor kattintson az oldalunkra, ahol nemcsak árajánlatokat talál, hanem meg is vásárolhatja a terméket! Ezt a remek kütyüt kifejezetten a mobiltelefonok kiegészítőjeként terveztek meg. Valódi 3D élményt nyújt a filmek nézésekor és az állítható fejpántjának köszönhetően, mindenki kényelmesen hordhatja.

A virtuális szemüveg ár nem is mondható magasnak, hogyha figyelembe vesszük azt, amit nyújtani képes. 3,5-6 hüvelykes okostelefonhoz alkalmazható, jelenleg pedig négyféle színben rendelhető meg. A fehér-fekete színkombinációjú szemüveg mellett, megtalálható a sárga, rózsaszín és kék is. A 3D virtuális szemüveg ár színtől független, vagyis bármelyiket megrendelheti ugyanazért az összegért. Élvezze a filmek valódi élményét általa!

Ma már senkinek sem kell kimozdulnia otthonról csak azért, mert 3D-ben szeretné nézni a filmeket. Ezt bárhol megteheti az, akinek van egy profi mobiltelefonja és hozzá egy virtuális szemüveg. Sokakat, amikor meghallják ezt az ötletet, leghamarabb a virtuális szemüveg ár érdekel. Hogyha Önt is, akkor kattintson az oldalunkra, ahol nemcsak árajánlatokat talál, hanem meg is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük