Teljes kiőrlésű tönköly kenyér online vásárlása

Lehet, hogy a következő néhány soromban úgy tűnik, ezzel a szöveggel öngólt rúgok, de kérem, ha belekezdett olvassa el végig.


Világ életemben olyan ember voltam, aki, ha étkezésről volt szó, azt vallotta, hogy azt kell enni, amit szeretünk, akkor is, ha ez kenyér, vagy szalonna, vagy bármi, amit az egészséges életmód hívők elutasítanak. Ne essenek tévedésbe, most is ezt vallom. Mindezt úgy, hogy hosszú éveken keresztül élsportoló voltam.
Kenyérből például nem is olyan régen még csak a hagyományos, kovászos, fehér kenyér jöhetett szóba, az olyan dolgok, mint a teljes kiőrlésű tönkölykenyér ki voltak tiltva a fiókból.
De párom tavaly beteg lett és nagyon komoly diétára fogták, mindenmentes étkezésre. Az egyik dolog, amit el kellett hagyjon, az a glutén volt, és mondanom sem kell, a gluténmentes kenyér az… hát, borzalmas.
Mivel szépen betartott mindent, eljött az a pillanat, mikor elkezdhette módjával visszahozni az elhagyott anyagokat, így került először a konyhánkba a teljes kiőrlésű tönkölykenyér, hiszen az nagyon alacsony gluténtartalommal rendelkezik.
És úgy alakult, hogy meg kellett kóstoljam. A teljes kiőrlésű tönköly kenyér állaga nem olyan kellemes, mint a hőn szeretett fehér kenyeremé, de az íze, édes dolgokhoz, mint a lekváros kenyér, vagy méz, egyszerűen fenomenális!
Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki,milyen a teljes kiőrlésű tönköly kenyér sőt, ha tud szerezni, akkor olyat, amiben dió darabok is vannak, mert az mennyei.

Lehet, hogy a következő néhány soromban úgy tűnik, ezzel a szöveggel öngólt rúgok, de kérem, ha belekezdett olvassa el végig. Világ életemben olyan ember voltam, aki, ha étkezésről volt szó, azt vallotta, hogy azt kell enni, amit szeretünk, akkor is, ha ez kenyér, vagy szalonna, vagy bármi, amit az egészséges életmód hívők elutasítanak. Ne essenek…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük