repedt szélvédő javítása

Hogyan történik a repedt szélvédő javítás?

repedt szélvédő javítása
repedt szélvédő javítása

Kisebb törés, esetleg repedés keletkezett a szélvédőn, amikor az autópályán repesztett? Vagy kavicsfelverődés miatt, egy kisebb sérülés keletkezett az üvegen, ami benne van a látómezőben? Ekkor nem érdemes csodára várni, ugyanis a repedt szélvédő javítása az egyetlen dolog, amivel orvosolható ez a probléma! Nyilván ez csakis akkor garantálja a biztos megoldást, ha a repedés nem túlságosan nagy. Az autouvegek.hu ekkor segíteni tud, hiszen ez a vállalkozás már régóta foglalkozik épp úgy a szereléssel, akárcsak a cserével. Ha a repedt szélvédő javítása nem megvalósítható, mert a kár túlságosan nagy, az eszköz valóban rossz állapotban van, vagy épp a tulaj túl sokat várt a szereléssel és a sérülés tovább romlott, akkor csak a csere marad hátra. De, ha nem túl súlyos a helyzet, akkor a fent említett vállalat emberei vannak olyan profik, hogy a polírozással segíteni tudjanak.

A repedt szélvédő javítása legtöbbször azért válik szükségessé, mert kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár áldozata lett az üveg. A szereléssel pedig azért sem szabad várni, mert egy esetleges törés nagymértékben veszélyeztetheti az utasokat és természetesen a sofőrt is. Sőt, az üvegen található törés, repedés miatt a verda nem fog megfelelni a műszaki előírásoknak sem. A repedt szélvédő javítás alatt a speciális polírozást kell érteni. Ennek a lehetőségét minden egyes esetben nagyon körültekintően meghatározzák a szakértők. A repedt szélvédő javítás például abban az esetben nem garantálja a várt végeredményt, ha a polírozni kívánt karcba a köröm nagyon megakad. Ekkor sajnos meg kell állni, hiszen ha tovább folytatódik a folyamat, akkor nagy az esélye annak, hogy optikai hiba keletkezik az üveg felületén. Ez pedig gyakran jobban zavarja a kilátást, mint mondjuk az eredeti hiba maga. Ha azonban ez nem áll fenn, akkor a repedt szélvédő javítás folytatható. Ekkor is szükséges a próba polírozás, hogy kiderüljön, mennyibe is fog kerülni majd az egész. A repedt szélvédő javítás elvégzését legtöbb esetben a szakértők olyan verdáknál ajánlják, amelyekhez nagyon drága új üveg. Illetve ez az egyetlen opció marad az old timer verdáknál is.

Kisebb törés, esetleg repedés keletkezett a szélvédőn, amikor az autópályán repesztett? Vagy kavicsfelverődés miatt, egy kisebb sérülés keletkezett az üvegen, ami benne van a látómezőben? Ekkor nem érdemes csodára várni, ugyanis a repedt szélvédő javítása az egyetlen dolog, amivel orvosolható ez a probléma! Nyilván ez csakis akkor garantálja a biztos megoldást, ha a repedés nem…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük