függönyök

A függönyök különböző változatai

Amennyiben úgy érzi, hogy a lakásában nincs szükség sötétítők alkalmazására, vagyis szereti a fényt, akkor arra is van remek megoldás, ami még dekoratív. A fényáteresztő függönyök gyönyörűek és nem ritkán előszeretettel használják azokat.

függönyökBeszerezhet egyszerű vagy mintás, csíkos, pöttyös darabokat. Dönthet jó tartású vagy légiesen könnyed hálószerű anyagok mellett. A gyűrt típusok vasalást nem igényelnek, szóval nagyon könnyen kezelhetőek.

Az ilyen típusú függönyök leginkább használt alapanyaga az organza, ami egészen matt és látványosan fényes változatban egyaránt megtalálható. Hatalmas népszerűségét áttetszőségének, illetve energiahatékonyságának köszönheti. Az organzához hasonlítva, a voile anyag sűrűbb szövésű, rendkívül könnyű a felhasználhatósága és könnyen kezelhető.

Az áttetsző függönyök lehetnek hagyományos ráncolt darabok, de ha Ön a modernebb megoldásokat kedveli, akkor tervezhet laptípusú kiegészítőt vagy rolót is. Célszerű fokozottan figyelni a kiválasztásuknál és ha kell, akkor segítséget kérni.

Amennyiben úgy érzi, hogy a lakásában nincs szükség sötétítők alkalmazására, vagyis szereti a fényt, akkor arra is van remek megoldás, ami még dekoratív. A fényáteresztő függönyök gyönyörűek és nem ritkán előszeretettel használják azokat. Beszerezhet egyszerű vagy mintás, csíkos, pöttyös darabokat. Dönthet jó tartású vagy légiesen könnyed hálószerű anyagok mellett. A gyűrt típusok vasalást nem igényelnek,…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük