A felnőttek alvó maci helyett rózsa macit kérnek

Gyermekkorunk meghatározó alakja, akivel a szüleinken és családunkon kívül a legtöbb időt töltöttük életünk első éveiben, az minden bizonnyal egy pihepuha plüss mackó volt.

Éjszakánként olyan jó volt hozzá bújni és ezt az érzést felnőttként is őrizzük magunkban. Ezért lehet, hogy egy rózsa maci még a legkeményebb női szíveket is ellágyítja. Hiszen a rózsa maci, bár nem plüssből, hanem puha mű rózsa virágokból készül, de a maciformának köszönhetően sokan asszociálnak rá gyermekkori kis pajtásukra. A rózsa maci bár nem ölelgethető és az ágyunkban sem biztos, hogy jó helyen van, viszont helyet kaphat a hálószobában, vagy a lakás bármelyik pontjának szép és ékes dísze lehet. A rózsa maci átlátszó ajándék dobozban kapható, amit érdemes megtartani, mert védi a macit a közvetlen sérülésektől és a porosodástól is. A maci változatos színekben kérhető és minden példány kézzel készül. Csak úgy, mint az eredeti plüssmacik. A maci teljes teste rózsából készül, kivéve az alját, hogy biztos talpakon álljon, vagyis csücsüljön. A rózsák erősen vannak a maci testéhez rögzítve, tehát nem potyognak, esnek le. Mérettől függően, de egy rózsa maci akár ötszáz apró rózsából is készülhet. Hihetetlen ez a szám, valódi rózsából egy ilyen maci megfizethetetlenül drága lenne! Nem beszélve arról, hogy nem is tartana örökké.

Gyermekkorunk meghatározó alakja, akivel a szüleinken és családunkon kívül a legtöbb időt töltöttük életünk első éveiben, az minden bizonnyal egy pihepuha plüss mackó volt. Éjszakánként olyan jó volt hozzá bújni és ezt az érzést felnőttként is őrizzük magunkban. Ezért lehet, hogy egy rózsa maci még a legkeményebb női szíveket is ellágyítja. Hiszen a rózsa maci,…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük