Velashape kezelés a striák kezelésére

A striákat sajnos a legtöbb kismama, de sok kamasz és férfi is ismeri. A stria nem más, mint egy hirtelen növekedéskor bekövetkező kötőszöveti megszakadás. Ez nagyon gyakran a terhesség során alakul ki, amikor a kismama hasa elkezd nőni és ehhez a növekedéshez kell a bőrnek is igazodni, valamint a test egyéb tájain, ahol jelentős zsírtöbblet rakódik le. Sokan ezért a striát terhességi csíkokként szokták emlegetni.

De nem csak a terhesség során van példa hirtelen testfelület növekedésre, hanem testépítők, tinédzserek és fiatal férfiakat esetében is. Ez a típusú bőrprobléma főleg esztétikai szempontból szokta zavarni az embereket. Eleinte vöröses kékes elszíneződés kíséri a jelenlétüket, ami idővel enyhül, de a nyomok viszont még később is látszani fognak. Vannak olyan szépészeti kezelések, amikkel a striák láthatósága jelentősen csökkenthető. Ilyen a Velashape kezelés. A Velashape kezelés ajánlott striák ellen, bőrfeszesítés céljából, cellulit eltüntetésére és zsírbontási célokra is. A Velashape kezelés hatékonysága nemzetközileg elismert és az amerikai hírességek is előszeretettel használják a kívánt alakjuk eléréséhez. A Velashape kezelés sem tudja 100%-ig eltüntetni a striákat, viszont minimálisra tudja csökkenteni a láthatóságukat.

A striákat sajnos a legtöbb kismama, de sok kamasz és férfi is ismeri. A stria nem más, mint egy hirtelen növekedéskor bekövetkező kötőszöveti megszakadás. Ez nagyon gyakran a terhesség során alakul ki, amikor a kismama hasa elkezd nőni és ehhez a növekedéshez kell a bőrnek is igazodni, valamint a test egyéb tájain, ahol jelentős zsírtöbblet…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük