Váltson elektronikus számlázásra!

Eddig rémálom volt a számlázás? Felejtse el a hagyományos papír alapú számlákat, a jövő megoldása az elektronikus számla. Bárhonnan elérheti a kétfaktoros beléptetéssel megfelelően védett online számlázó programunkat, melynek segítségével bármikor könnyen számlázhat.

elektronikus-szamla2

Valamennyi elektronikus számlára időpecsét és elektronikus aláírás kerül, emellett garantáljuk, hogy a hatályos jogszabályoknak is megfelel. Az elektronikus számla kiállítása a mentett törzsadatoknak, és a rendszer felhasználóbarát működésének köszönhetően gyors és egyszerű.

A számlázó program segítségével néhány kattintással elkészült e-számlát pedig már küldheti is a befogadónak, hiszen elegendő e-mailben elküldenie a linket, és ügyfele, könyvelője azonnal letöltheti azt. A számla elektronikus továbbítási lehetőségének köszönhetően az elektronikus számla használatával pénzt és időt takarít meg, hiszen megtakarítja a nyomtatás, postázás költségeit és az azzal töltött időt. Ráadásul a gazdaságban egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatosság fontossága, így az Ön vállalkozása ebben is előremutatóan működhet.

Eddig rémálom volt a számlázás? Felejtse el a hagyományos papír alapú számlákat, a jövő megoldása az elektronikus számla. Bárhonnan elérheti a kétfaktoros beléptetéssel megfelelően védett online számlázó programunkat, melynek segítségével bármikor könnyen számlázhat. Valamennyi elektronikus számlára időpecsét és elektronikus aláírás kerül, emellett garantáljuk, hogy a hatályos jogszabályoknak is megfelel. Az elektronikus számla kiállítása a mentett…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük