Valódi ásvány fülbevaló

Valódi ásvány fülbevaló gyémántból!

Valódi ásvány fülbevaló
Valódi ásvány fülbevaló

Az ásvány ékszerek világában a gyémánt rendkívül nagy szerepet kap. Egyedi és csodálatos valódi ásvány fülbevaló készíthető gyémántból. A gyémánt elnevezés a görög „adamas” azaz “legyőzhetetlen” szóra vezethető vissza, és ez a fogalom is hatja át a gyémánt mitológiájának teljes egészét. Számos kultúrában a Vénusszal hozták összefüggésbe, úgy tartották, hogy megszabadítja az embert a démoni befolyásoktól, emellett jelképezte az igazságosságot és az erényességet is, valamint a középkorban az erőt, a bátorságot és a sebezhetetlenséget. Figyelmeztette hordozóját a fenyegető veszélyekre, valamint elősegítette a jellem és a személyiség általános nemesedését.

Aki azonban rablás vagy jogtalanság útján jutott hozzá a gyémánthoz, arra a jelek szerint balszerencsét hozott, amint ezt a legnagyobb és leghíresebb gyémánt története is szemlélteti. Mindmáig tartja magát továbbá az a hagyomány is, miszerint a gyémánt meggyógyítja a szellemi és az idegi betegségeket is. A gyémánt valódi ásvány fülbevaló egyedisége mellett viselőjére gyógyítóan hat. A hegyikristályhoz hasonlóan igen széles alkalmazási területet tudhat magáénak a gyémánt is. A testet, a lelket és a szellemet egyaránt tisztítja, a használata megakadályozza a lerakódások és a blokádok kialakulását, s a már meglévőket pedig megszűnteti. Még az érelmeszesedésben vagy feledékenységben szenvedő idős emberek számára is új életminőséget hozhat. A gyémánt valódi ásvány fülbevaló az ásvány hatásának köszönhetően a szívroham után segítheti a regenerációt. Különleges hatással van az agy működésére is, valamint javítja a tudatosságot, az akaratot, a koncentrációt, és a mozgáskoordinációt.

Az ásvány ékszerek világában a gyémánt rendkívül nagy szerepet kap. Egyedi és csodálatos valódi ásvány fülbevaló készíthető gyémántból. A gyémánt elnevezés a görög „adamas” azaz “legyőzhetetlen” szóra vezethető vissza, és ez a fogalom is hatja át a gyémánt mitológiájának teljes egészét. Számos kultúrában a Vénusszal hozták összefüggésbe, úgy tartották, hogy megszabadítja az embert a démoni…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük