Tudatosan kiválasztott szóróajándék

Amikor nekifog annak, hogy utánanézzen a reklámlehetőségeknek és az áraknak, akkor sok nagy számmal kell majd megbarátkoznia.

Egy-egy újságban, rádióban, vagy tévében leadott reklám horribilis összegekbe kerül, ha jót akar. Ezért inkább először a szóróajándék irányába indul el mindegyik vállalkozás. Azonban itt is lehet jócskán melléfogni az emblémázott termékekkel. Mindenekelőtt itt ne az árat figyelje, hanem azt, hogy mi az, ami valóban hordozza magában a cége szellemiségét.

Például egy megújuló energiaforrásokat forgalmazó vállalat számára eléggé visszás lenne ha műanyag golyóstollakat vagy fából készült ceruzákat osztogatna a kollégáinak és ügyfeleinek. Hozzájuk inkább az újrahasznosított papírból készült, emblémázott szóróajándék illik, amelyen szerepelhet az is, hogy mi az alapanyaga a terméknek. A napelemmel kombinált telefontöltő vagy a kis napelemes mozgó virág is kedvelt szóróajándék azoknak, akik szeretnék a tudatos gondolkodásukat közvetíteni az ügyfeleiknek. Fokozottan figyeljen tehát arra, hogy mit mutat meg a cégéről az ajándéka!

Amikor nekifog annak, hogy utánanézzen a reklámlehetőségeknek és az áraknak, akkor sok nagy számmal kell majd megbarátkoznia. Egy-egy újságban, rádióban, vagy tévében leadott reklám horribilis összegekbe kerül, ha jót akar. Ezért inkább először a szóróajándék irányába indul el mindegyik vállalkozás. Azonban itt is lehet jócskán melléfogni az emblémázott termékekkel. Mindenekelőtt itt ne az árat figyelje,…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük