Téli időben figyeljünk a mancsokra!

Hiába gyönyörű látvány a téli havas táj és imád kutyusunk a hóban poroszkálni, ez az egyik legveszélyesebb időszak a mancsaira nézve.

A kutyakabát szinte magától értetődő, viszont a kutya puha talpai szabadon vannak és ki vannak téve a jeges, havas terep viszontagságainak. A kutya mancsápoló szer ilyekor rengeteget tud segíteni kedvencünknek. De nem is a hideg a legnagyobb baj, hanem az útszóráshoz használt só. Ez ugyanis nem csak az útburkolatra és a földre van káros hatással, hanem a kutya mancsaira is. Ezért nagyon fontos lenne, hogy a kutya mancsápoló szer használata automatikussá váljon a kutyatartók körében. A kutya mancsápoló szer minden olyan anyagot tartalmaz, ami segít a mancsok megvédésében és ápolásában, bármilyen időjárás esetén. Ha még nem szerezte be a kutya mancsápoló krémet, érdemes minél előbb megtenni, mert az előrejelzések szerint az idei tél március közepéig is kitarthat. És ahogy említettük, a sós hólatyak szárítja és irritálja a kutyusok lábát.

Hiába gyönyörű látvány a téli havas táj és imád kutyusunk a hóban poroszkálni, ez az egyik legveszélyesebb időszak a mancsaira nézve. A kutyakabát szinte magától értetődő, viszont a kutya puha talpai szabadon vannak és ki vannak téve a jeges, havas terep viszontagságainak. A kutya mancsápoló szer ilyekor rengeteget tud segíteni kedvencünknek. De nem is a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük