Takarítasson szakemberekkel!

A közmondás szerint: „A tisztaság fél egészség.” Beosztottai, munkatársai egészsége bizonyára fontos az Ön számára. Ennek érdekében érdemes megfontolnia kire bízza irodái takarítását. Ma már önálló szakmává vált a cégtakarítás, illetve az irodatakarítás, tehát érdemes olyan céget megbízni, akik már évek óta dolgoznak ezen a területen. Cégünk alkalmazottai nagy gyakorlattal és szakértelemmel végzik ezt a munkát.

cegtakaritas2

Vezetőink OKJ-s képesítéssel is rendelkeznek.

 

Természetesen az irodatakarítás tulajdonképpen cégtakarítást jelent és cégének minden helyiségének a takarítása is beletartozik: a közlekedő folyosók, a közös helyiségek, a tárgyaló, a mellékhelyiségek, a zuhanyzó, a teakonyha stb. A helyiségek takarítását – természetesen Önnel egyeztetve – egy precíz ütemterv szerint végezzük. Ennek alapján rendszeresen tudjuk munkatársaink munkáját ellenőrizni és bármi probléma merülne fel, azonnal orvosolni tudjuk. Természetesen a minőségi munkához minden eszközt biztosítunk. Állandó személyes kapcsolatot tartunk fenn Önökkel, és ha az ütemtervben leírt feladatokon kívül más igény is felmerülne pl. télen a járda takarítása azt is elvégezzük.

A közmondás szerint: „A tisztaság fél egészség.” Beosztottai, munkatársai egészsége bizonyára fontos az Ön számára. Ennek érdekében érdemes megfontolnia kire bízza irodái takarítását. Ma már önálló szakmává vált a cégtakarítás, illetve az irodatakarítás, tehát érdemes olyan céget megbízni, akik már évek óta dolgoznak ezen a területen. Cégünk alkalmazottai nagy gyakorlattal és szakértelemmel végzik ezt a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük