Nemcsak legyártjuk, de megtervezzük cégtábláját!

article-2277396-0243F6550000044D-619_634x433

Ha cégét szeretné vonzóbbá tenni leendő és jelenlegi ügyfeleink számára, keressen meg minket, és mondja el elképzeléseit, mi megismerkedünk cége arculatával, felmérjük a helyszínét, a környezetét. A tablak.eu oldalunkon sokféle cégtáblákkal találkozhat.

Nézzen körül referenciáink között, talán segítségére lehet abban, hogy kiválassza az Ön ízlésének, elképzelésének, cége arculatának leginkább megfelelő cégtáblatípust.

Aminek alapanyaga lehet, fa, fém, üveg, műanyag, a felirat készülhet 3 dimenziós, síkból kiálló betűkből, de lehet hagyományos világító, vagy feszes fóliás illetve ledes világítótábla is. Cégét és környezetét megismerve mi is ajánlatot teszünk önnek néhány lehetséges megoldásra, ami optimális lehet cége számára. Ha sikerült döntenie, megtervezzük a grafikáját, ha kéri logót is tervezünk, majd megmutatjuk Önnek, ha kell többször is konzultálunk, hogy végül az Önnek leginkább tetsző cégtáblát gyártsuk le. Ha elkészültünk vele, elszállítjuk és szakszerűen felszereljük. Ha kívánja készítünk további feliratokat is cége helyiségeire, irodáira, de ha molinóra lenne szüksége, azt is elképzelése szerint az is elkészítjük Önnek.

Ha cégét szeretné vonzóbbá tenni leendő és jelenlegi ügyfeleink számára, keressen meg minket, és mondja el elképzeléseit, mi megismerkedünk cége arculatával, felmérjük a helyszínét, a környezetét. A tablak.eu oldalunkon sokféle cégtáblákkal találkozhat. Nézzen körül referenciáink között, talán segítségére lehet abban, hogy kiválassza az Ön ízlésének, elképzelésének, cége arculatának leginkább megfelelő cégtáblatípust. Aminek alapanyaga lehet, fa, fém,…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük