s20fe tok

Nem véletlen a szilikon S20FE tok népszerűsége

Telefontok nélkül sokan nem szívesen viszik ki az utcára a Samsung mobiljukat, hiszen féltik azt a különféle sérülésektől. Érthető is, hiszen a mai okostelefonok az intelligens jellegük miatt népszerűek, nem pedig a tartósságuk miatt, ahogy azt régen el lehetett várni egy korai, még igencsak egyszerű mobiltól.

Ha pedig adott az S20FE tok, védve lesz a készülék a karcolásoktól és ütésektől, így hosszabbítva meg annak az élettartamát. Mivel annyiféle mobiltok van, jogos a kérdés, hogy melyiket tanácsos megvenni? Nem véletlen a szilikon S20FE tok sikere. Azért is annyira kedvelt kiegészítő, mert egyszerű, tartós, könnyen feltehető és leszedhető a kütyüről, illetve számos színben kapható.

Ugye a S20FE tok esetében a legfontosabb szempont, hogy az megfelelő biztonságot adjon a telefonnak. A fent említett előnyökön kívül, az is pozitívum, hogy nem kerül sokba. Ami pedig a dizájnt illeti, a szilikon telefontoknál csak a kreativitás szab határt a külsőnek. Lehet kapni egyszínűt, átmeneteset, mintásat, de még színváltósat is.

Ami még jó oldala, hogy nehezen koszolódik és igazán könnyedén tisztán tartható. Kinek fog beválni? Főleg azok fogják szeretni az S20FE tok szilikon típusát, akik egy alaktartó, de kicsit mégis rugalmas tartozékra vágynak. Mivel könnyen feltehető és levehető a mobilról, ezért nem kell attól félni, hogy egyszer csak elszakad. Annak is jó választás, aki hosszabb távra tervez, hiszen sokáig bírja a strapát.

Teljes védelem az ütésálló Xiaomi Redmi 9AT tok révén

Amint arról már szó esett, a legfontosabb tulajdonsága minden védőtoknak a biztonság megteremtése. Ebben remekel a Xiaomi Redmi 9AT tok defender, ütésálló modellje is. Roppant hasznos és praktikus akkor, amikor a védelem van első helyen. Kifejezetten nagyobb ütések elhárításra lett kifejlesztve.

Előnye, hogy jóval vastagabb, mint egy megszokott tok, illetve a sarkai meg vannak erősítve. A defender Xiaomi Redmi 9AT tok előlapra ráhajló résznek hála nem csupán a telefon hátulját kíméli meg, de a kijelzőt is. A legtöbb modell alapanyaga egy masszív PVC, ami szilikonos erősítésekkel bír. A teljes körű biztonság érdekében érdemes egy üvegfóliát is beszerezni.

Telefontok nélkül sokan nem szívesen viszik ki az utcára a Samsung mobiljukat, hiszen féltik azt a különféle sérülésektől. Érthető is, hiszen a mai okostelefonok az intelligens jellegük miatt népszerűek, nem pedig a tartósságuk miatt, ahogy azt régen el lehetett várni egy korai, még igencsak egyszerű mobiltól. Ha pedig adott az S20FE tok, védve lesz a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük