Nem mindennapi elado lakás Budapesten

Családi ház vásárlásán gondolkozik? Van egy nem mindennapi elado lakás Budapest kertvárosi részén, Kelenvölgyben. Többszintes családi ház, mely 2002-ben lett építve. A telek 550 négyzetméteres. Mivel enyhén emelkedőre épült a ház, ezért a kilátás szemet gyönyörködtető.

ingatlanPraktikusan kialakított a ház belseje is. A földszinten megtalálhatja a garázst, kazánházat, mosókonyhát, külön bejáratú dolgozórészt, ami a kertből is megközelíthető. Ezen a szinten élvezheti a szauna kényeztetését, illetve egy fürdőszoba is rendelkezésre áll.

Az első szinten helyezkedik el egy nagyméretű nappali, amihez étkező is tartozik, konyha, wc és egy gyönyörű kilátást nyújtó terasz. A családi ház felső szintjén megtalálja a hálószobákat, tágas fürdőt, illetve kialakítottak egy padlástér feljárót is. A ház több szempontból is nagyon felszereltnek számít.

Légkondi, riasztóberendezés, nagyszerű hangulatot teremtő kandalló, ezek mind-mind extráknak számítanak. Ha ez az elado lakás Budapest XI. kerületében tetszik Önnek, hívjon bennünket!

Családi ház vásárlásán gondolkozik? Van egy nem mindennapi elado lakás Budapest kertvárosi részén, Kelenvölgyben. Többszintes családi ház, mely 2002-ben lett építve. A telek 550 négyzetméteres. Mivel enyhén emelkedőre épült a ház, ezért a kilátás szemet gyönyörködtető. Praktikusan kialakított a ház belseje is. A földszinten megtalálhatja a garázst, kazánházat, mosókonyhát, külön bejáratú dolgozórészt, ami a kertből…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük