női városi kerékpár

Mi mindenben segíthet a kerékpár szerviz?

női városi kerékpárA hölgyeknek való bringák megtervezésekor a szakértők a női anatómiát vették alapul, figyelve persze a praktikusságra és a komfortra. Erre egy jó példa, hogy szinte az összes női városi kerékpár váza úgy lett kialakítva, hogy bármilyen öltözékben közlekedhetni lehessen azzal. Ha a hölgy egy elegánsabb szoknyát visel, esetleg egy szűk farmert, akkor is nyugodtan, még menet közben is le tud szállni a kerékpárról. Sőt, a kialakításának köszönhetően a lábát se kell magasra emelnie a tulajdonosnak ahhoz, hogy fel tudjon ülni a nyeregbe. A női városi kerékpár tehát egy mély átlépővel bír, ami a mindennapi közlekedést sokkal egyszerűbbé teszi. Ugye rengetegszer megesik az, hogy egy zebránál, kereszteződésnél, boltnál vagy gyógyszertárnál le kell szállni. Ekkor pedig egyáltalán nem okoz gondot a leszállás, a speciális kialakítás révén.

Ha a hölgy szombat reggel bevásárló körútra indul és elől-hátul meg lesz pakolva a bringa a szatyrokkal, csomagokkal, akkor remekül jön a női városi kerékpár mély váza. A bringa egyéb jó tulajdonságokkal is bír. A női városi kerékpár nagy előnye még, hogy a felépítéséből adódóan ezen egyenes háttal lehet közlekedni. Ezáltal egy hosszabb út sem lesz kényelmetlen. Bármennyire is jó egy bicikli, sajnos az egy idő után szervizelésre, karbantartásra szorul. Ekkor érdemes mihamarabb a kerékpár szerviz mellett dönteni. Az Agárdi például nem csupán a bringák forgalmazásával foglalkozik, de ezeknek a szerelésével is. A kerékpár szerviz rutinos és tapasztalt szakemberei évek óta ezen a területen dolgoznak, ezért nincs olyan gond, amit ne tudnának megoldani. Aki mondjuk szeretné a kétkerekűjét a szezonra felkészíteni vagy az éves karbantartást elvégeztetni, az mindenképp jól dönt, ha ezt a vállalkozást választja. A kerékpár szerviz igény esetén beállítja a váltókat, kicseréli a hajtáshoz kapcsolódó alkatrészeket és megjavítja a hidraulikus fékeket is. Világos, hogy ez a kerékpár szerviz mindenben segíteni tud a kuncsaftoknak. Legyen városi, cross, országúti vagy épp mountain bike biciklije az embernek, erre a vállalatra száz százalékosan számítani lehet.

A hölgyeknek való bringák megtervezésekor a szakértők a női anatómiát vették alapul, figyelve persze a praktikusságra és a komfortra. Erre egy jó példa, hogy szinte az összes női városi kerékpár váza úgy lett kialakítva, hogy bármilyen öltözékben közlekedhetni lehessen azzal. Ha a hölgy egy elegánsabb szoknyát visel, esetleg egy szűk farmert, akkor is nyugodtan, még…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük