Megfelelő papírok nélkül nincs ellátás!

Tb kártyára minden hazai állampolgárnak szüksége van, hiszen csakis ennek birtokában kapunk egészségügyi ellátást, és ezt már születésünkkor meg is kapjuk.

De mi van akkor, ha külföldre utazunk például munkaügyben, és ott van szükségünk orvosi ellátásra? Ilyenkor lesz szükségünk a kék kártyára. A kék kártya birtokosa sürgősségi ellátásra jogosult az Unióban, akkor is, ha Magyarországon fizeti a társadalom biztosítást. Ezt, amennyiben munkaügyben utazunk külföldre, a munkaadónk is intézheti számunkra, de tekintettel a sok papírmunkára és a hosszú ügyintézésre, ki is adhatja a feladatot külsős cégnek. Ilyen megbízható külsős cég az Expat Center, aminek 10 éves profi csapata elintéz minden adminisztrációt, telefont, és nem csak akkor, ha kék kártyát kell intézni, de akkor is, ha külföldről érkeznek kollégák, akiknek pedig tb kártyára van szükségük ahhoz, hogy nálunk kapjanak ellátást. Természetesen a tb kártya ügyintézés sem akadály az Expat Center csapatának. Legyen szó tehát bármilyen papírmunkáról: lakcímkártya, kék kártya vagy tb kártya ügyintézésről, ők gyorsan és pontosan elintéznek mindent, hogy a munkát semmi ne akadályozza.

Tb kártyára minden hazai állampolgárnak szüksége van, hiszen csakis ennek birtokában kapunk egészségügyi ellátást, és ezt már születésünkkor meg is kapjuk. De mi van akkor, ha külföldre utazunk például munkaügyben, és ott van szükségünk orvosi ellátásra? Ilyenkor lesz szükségünk a kék kártyára. A kék kártya birtokosa sürgősségi ellátásra jogosult az Unióban, akkor is, ha Magyarországon…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük