Megérdemli a jó megjelenést

Egy felső kategóriás autó, mi a mai világban sokszor státuszszimbólum, nagyon furán néz ki egy nem rá való, vagy sima acél felnivel szerelve. Minden autó megérdemli a hozzá illő cipőt, de egy olyan modell, mint amilyeneket az Audi gyárt, megérdemel egy igazi audialufelnit.
Sokan vannak, akik a téli gumit nem könnyűfém felnire szerelik, amit mondjuk meg tudok érteni, hiszen egy eredeti audialufelni nem olcsó mulatság és a hó, az utakon használt csúszásmentesítő anyagok, vagy éppen a só nem igazán tesznek jót az alumíniumnak, ilyenkor valóban van értelme annak, ha olcsóbb audireplicafelni kerül a kocsi alá. Ráadásul a hideg időszak, amikor valóban szükséges a téli gumi használata, nem túl hosszú, így valójában nem sokat járunk ezeken a kerekeken.
Most, hogy már itt van az ősz, érdemes felkészülni ezekre a téli hidegekre, beszerezni a téli kerekeket, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen megoldást találni, ami általában ahhoz vezet, hogy vagy drága alufelnit vásárolunk, vagy csúnya acélfelnit. Ha nem is eredeti gyári felniben gondolkodunk, a minimum, amit még egy öreg Audi is megérdemel, hogy megjelenésében kellemes, de költséghatékony audireplica felnit kapjon erre a pár hónapra is.

Egy felső kategóriás autó, mi a mai világban sokszor státuszszimbólum, nagyon furán néz ki egy nem rá való, vagy sima acél felnivel szerelve. Minden autó megérdemli a hozzá illő cipőt, de egy olyan modell, mint amilyeneket az Audi gyárt, megérdemel egy igazi audialufelnit. Sokan vannak, akik a téli gumit nem könnyűfém felnire szerelik, amit mondjuk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük