Neato Botvac

Lézernavigációval működő Neato Botvac

A technológia legújabb vívmányai nem csupán az internet hasábjain terjedhetnek el, vagyis esély van arra is, hogy egy rokon meglátogatásakor újabb, ismeretlen kütyü tűnik fel valakinek. A szőnyegen serénykedő masina láttán, a robotporszívó árak furdalják leginkább az ember oldalát. Ezek az intelligens készülékek már magyar földön is beszerezhetőek, tehát nem szükséges külföldi portálok ajánlatait nézegetni. A www.robotguru.hu honlapon hatalmas kínálat várja az érdeklődőket, a választékban LG, Philips, Hoover és Samsung produktumok is fellelhetőek.

Neato BotvacA robotporszívó árak széles skálán mozognak, hiszen már 49.000 Forinttól kezdődően is be lehet szerezni egy ilyen terméket. Ezek az eszközök a házimunka jelentős részét emelik le a tulajdonosuk válláról és a családi fészek mindenegyes zegzugát bejárva portalanítanak. Egyes modellek Wi-Fi kapcsolattal funkcionálnak, ugyanakkor egy okostelefonon irányítható applikációval beállítható az is, hogy mely napokon végezzék el a feladatukat. A robotporszívó árak egyes verziói az egekbe szöknek, azonban ezek a variánsok többnyire nagyobb területű belső helyiségekre lettek kifejlesztve.

Ez azt jelenti, hogy nézelődéskor szem előtt kell tartani azt is, hogy a lakásnak mennyi az alapfelülete. A szóvá tett weblapon közkedvelt gyártmánynak számít a Neato Botvac márkanévvel rendelkező robotporszívó. Ezek között olyan is megtalálható, ami lézer-navigáció segítségével működik. Természetesen a Neato Botvac találmány internetes összeköttetéssel működik, így nyomon lehet követni azt, hogy mennyire végez alapos munkát a hajlékban. Arra is lehetőség nyílik, hogy egyes részeket kihagyjunk. A Neato Botvac már mindössze 177.369 Forintért is megvásárolható. Az önvezérlő portékák tökéletes ajándéknak bizonyulnak a nagyszülőknek is, ugyanis jelentősen megkönnyíti a dolgukat ez a briliáns árucikk. A kosárba való helyezés előtt azzal is számolni kell, hogy milyen platformon fog szorgoskodni a Neato Botvac, laminált padlón, szőnyegen vagy pedig kerámia burkolaton.

A technológia legújabb vívmányai nem csupán az internet hasábjain terjedhetnek el, vagyis esély van arra is, hogy egy rokon meglátogatásakor újabb, ismeretlen kütyü tűnik fel valakinek. A szőnyegen serénykedő masina láttán, a robotporszívó árak furdalják leginkább az ember oldalát. Ezek az intelligens készülékek már magyar földön is beszerezhetőek, tehát nem szükséges külföldi portálok ajánlatait nézegetni.…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük