Leica Disto lézeres távolságmérők

A Leica Disto lézeres távolságmérő volt ez első kereskedelmi forgalomban megjelent mérőeszköz. Azóta eltelt több mint 20 év során a Leica Disto családban jelentek meg olyan újítások, mint a Bluetooth adatátvitel, színes kijelző, digitális célkereső vagy akár az IP65 védelem, mely teljes védelmet jelent a víz és a por ellen.

5A Leica Disto lézeres távolságmérőket kettő csoportra lehet osztani. Az egyik csoportban azok a Disto távolságmérők vannak, melynek a felhasználása jellemzően beltéren történik. Itt fontos, hogy a készülék nagy pontossággal legyen képes mérni, a hatótávolsága bármelyik tartományában.

A másik csoportba azok a Disto távmérőket találjuk, melyet akár már kültéren is nagy távolságába lehet használni. Kültéren úgy lehet mérni a távolságmérővel, hogy a készülékbe épített kamera segítségével nem szükséges a távolban keresi a lézerpontot, hanem elég csak a készülék kijelzőjén figyelni, hogy hova mutat. Ennek köszönhetően akár a legerősebb napfényben is könnyedén mérhetünk nagyobb távolságra 1 mm pontossággal. Minden Leica Disto távolságmérőre 2+1 év garanciát vállal a gyártó, rádadásul meghibásodás esetén a terméket cserélik is!

A Leica Disto lézeres távolságmérő volt ez első kereskedelmi forgalomban megjelent mérőeszköz. Azóta eltelt több mint 20 év során a Leica Disto családban jelentek meg olyan újítások, mint a Bluetooth adatátvitel, színes kijelző, digitális célkereső vagy akár az IP65 védelem, mely teljes védelmet jelent a víz és a por ellen. A Leica Disto lézeres távolságmérőket…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük