Kiságy pelenkázóval, vagy anélkül?

A kiságy a baba első bútora, sok időt fog benne tölteni. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk arra, hogy a kiságy mennyire biztonságos, kényelmes és funkcionális.

 

Igazság szerint a kiságy külső tulajdonságai már másodlagosak.

Ha nem tervezzük, hogy komódot vásároljunk a baba ruháinak és az egyéb az szükséges tárgyak tárolására, akkor a legpraktikusabb megoldás, ha pelenkázós kiságyat választunk.

Ha a kiságyat pelenkázóval vásároljuk meg, nem okoz gondot a baba pelenkáinak és más szükséges kellékek tárolása, a fiókba pedig később a játékokat is tárolhatjuk.

Annak érdekében, hogy ne tévedjünk a kiságy kiválasztásakor, vásárlás előtt vegyük figyelembe a következő fontos szempontokat:

  • Megfelel-e a szoba mérete a kiszemelt kiságy nagyságához, azaz mielőtt vásárolunk, mérjünk!
  • Ha mégsem pelenkázós kiságyat választunk, gondoljuk át, hogy van-e elég hely a legfontosabb gyermekbútoroknak, amiket szeretnénk elhelyezni a gyerekszobába.

A klasszikus kiságymodellek széles választékát kínálják a bútorgyártók, figyelembe véve az anya és a baba igényeit.

Ne halasszuk a vásárlását az utolsó pillanatig, még a baba születése előtt válasszuk ki a kiságyat, ne kapkodjuk el a vásárlást!

A kiságy a baba első bútora, sok időt fog benne tölteni. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk arra, hogy a kiságy mennyire biztonságos, kényelmes és funkcionális.   Igazság szerint a kiságy külső tulajdonságai már másodlagosak. Ha nem tervezzük, hogy komódot vásároljunk a baba ruháinak és az egyéb az szükséges tárgyak tárolására, akkor a legpraktikusabb megoldás, ha pelenkázós…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük