párkapcsolati tanácsadás

Kiknek ajánlott a párkapcsolati tanácsadás?

párkapcsolati tanácsadás
Párkapcsolati tanácsadás

Minden család életében legalább egyszer eljön valamilyen nehéz időszak. A bizalommal kapcsolatos problémák, a pénzbeli nehézségek és a kulturális különbségek olyan helyzetet teremthetnek, amikor nem találja a közös nyelvet a partnerével. A párkapcsolati tanácsadás segít a kettejük közötti ideális viszony helyreállításában. Miközben néhány ember úgy dönt, hogy véget vet a kínlódásoknak, mások úgy gondolják, van még esély arra, hogy a kapcsolatot megmentsék. Ebben az esetben egy pszichológus vagy egy pszichoterapeuta konzultációja nagy hasznot jelenthet. A párkapcsolati tanácsadásra az emberek a leggyakrabban súlyos problémákkal érkeznek. De a konzultáció akkor is hasznos lehet, ha úgy érezzük, hogy boldogok vagyunk a társunkkal. Ilyenkor a szakember javaslatai segítenek jobban megérteni egymást és erősíteni a kommunikációt. Ne feledjük, hogy mindenkinek vannak nehézségei! Konfliktusok, viták és küzdelmek mindig is voltak és lesznek. A párkapcsolati tanácsadás megtanítja, hogyan lehet ezeket megoldani.

Módosult tudatállapotot idéz elő a hipnózis terápia

A mesterségesen előidézett tudatállapot egy módszer arra, hogy az illető személy transzba kerüljön. Ilyenkor a tudatalatti aktívabb és a tudat kevésbé szigorúan látja el a belső cenzúra funkcióit. Az alkalmazott hipnózis terápia nem más, mint a hipnózis használata a pszichoterápiában. Ez az emberi idegrendszer irányítására szolgáló módszer, ami új gondolatokat, válaszokat, érzéseket és kapcsolatokat hoz létre a beteg tudatalattijában. A mindennapok során szinte mindnyájan napi kétszer vagyunk transz állapotban. Ez 5-10 perccel lefekvés és 5-10 perccel ébredés előtt van. Azok az emberek, akik jógát vagy meditációt végeznek, valószínűleg többször kerülnek ilyen állapotba és képesek jobban kezelni azt. A hipnózis terápia szintén hatékony eszköz a személyes hozzáállás és viselkedési minták megváltoztatására. A segítségével megváltoztathatjuk a saját bevett hozzáállásunkat az egészségünkhöz, az emberekhez és a helyzetekhez. A hipnózis terápia segít jobbra fordítani az életünket.

Minden család életében legalább egyszer eljön valamilyen nehéz időszak. A bizalommal kapcsolatos problémák, a pénzbeli nehézségek és a kulturális különbségek olyan helyzetet teremthetnek, amikor nem találja a közös nyelvet a partnerével. A párkapcsolati tanácsadás segít a kettejük közötti ideális viszony helyreállításában. Miközben néhány ember úgy dönt, hogy véget vet a kínlódásoknak, mások úgy gondolják, van…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük