Így újítsuk fel egy szempillantás alatt megunt székeinket

A székdekor egy fantasztikus találmány! No de ne siessünk ennyire előre. Általában az emberekre nem jellemző, hogy túl sűrűn váltogatnák a háztartásukban lévő székeket.

Mivel a szék ma már egy drága terméknek számít, főleg, ha nagy a család és sok egyforma szék kell, hogy mindenki körbe tudja ülni az asztalt. Ezért tíz, vagy húsz év után már unalmassá és egyhangúvá válhatnak azok a székek, amiket anno megvettünk és szerettünk. Nem beszélve arról, hogy az évek alatti állandó használat során megfakulhatott a kárpit, megkophatott a támla, karfa és a széklábak. A székdekor erre kínál megoldást, vagyis a székdekor segítségével feldobhatjuk székeink kinézetét. A székdekor az ünnepekre hangolt kivitelben is elérhető. Használata pedig roppant egyszerű. Hiszen csak ráhúzzuk a szék, vagy székek háttámlájára és már kész is. Amikor pedig megunjuk, vagy elmúltak az ünnepek, egyszerűen csak lehúzzuk, összehajtjuk és elcsomagoljuk. Eltesszük a szekrénybe, hogy amikor újra eljönnek az ünnepek ismét használatba vegyük őket és feldobják az étkezőnket, konyhánkat, vagy nappalinkat, kinek hol található az étkezőasztala. Választhatunk több félét is, ezeket variálva pedig a székeink sose válnak egyhangúvá vagy unalmassá.

A székdekor egy fantasztikus találmány! No de ne siessünk ennyire előre. Általában az emberekre nem jellemző, hogy túl sűrűn váltogatnák a háztartásukban lévő székeket. Mivel a szék ma már egy drága terméknek számít, főleg, ha nagy a család és sok egyforma szék kell, hogy mindenki körbe tudja ülni az asztalt. Ezért tíz, vagy húsz év…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük