válóper

Hirtelen jött szerelem, hirtelen jött válóper

válóper

Könnyen jött, könnyen ment? Igen van, amikor olyan hirtelen talál ránk a legszebb szerelem, hogy meg vagyunk róla győződve, ez bizony élethosszig szól.

Amikor ismerőseink jövőbe vetítik a válás és egy esetleges válóper lehetőségét, csak nevetünk rajtuk és nem értjük, miért nem hiszik el azt, amit mi olyan erősen és biztosan tudunk. Igen előfordul, hogy az emberek hirtelen, pár hónap után örökre összekötik az életüket és hisznek a döntésük megalapozottságában. Nem kötnek házassági szerződést, mert egyrészt olyannyira biztosak egymásban, hogy eszükbe sem jut.

Ha mégis megfordul a fejükben, úgy gondolják, ez a bizalmatlanság jele lenne és nem akarják erre alapozni kapcsolatukat. Előfordul, hogy a szerencsés pár valóban életre szóló társra lelt egymásban. A többség azonban rövid időn belül egy rossz házasságban találja magát. Amikor elkezdjük igazán megismerni a másikat, gyakran széttörik az a kép, amit addig róla hittünk.

Jönnek a problémák, talán a gyerekek is és kiderül, hogy alapvető kérdésekben nem értünk egyet. Amikor a helyzet tarthatatlanná válik, elindítjuk a válópert. Mivel a házasság csak rövid ideig tartott, szeretnénk legalább azt a vagyont megtartani, amit belevittünk a közös életbe. Ez sosem egyszerű feladat. Ha Ön is ebben a helyzetben van, késlekedés nélkül válasszon magának profi jogi képviselőt, aki eredményesen képviseli ügyét a bíróság előtt!

Könnyen jött, könnyen ment? Igen van, amikor olyan hirtelen talál ránk a legszebb szerelem, hogy meg vagyunk róla győződve, ez bizony élethosszig szól. Amikor ismerőseink jövőbe vetítik a válás és egy esetleges válóper lehetőségét, csak nevetünk rajtuk és nem értjük, miért nem hiszik el azt, amit mi olyan erősen és biztosan tudunk. Igen előfordul, hogy…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük