Gyors ételrendelés mindennap

Ki ne vágyna szakszerű és gyors kiszolgálásra, finom és meleg ételekre, amikért semmit sem kell tenni, csupán kiválasztani, hogy mit kívánunk ebédelni vagy vacsorázni? Az, az új online éttermi program, mely a Neuweb Kft. Legújabb fejlesztései közé tartozik, megkönnyíti úgy az ételt rendelni vágyók, mint az éttermek dolgát.

online_ettermi_program

Egyszerű és gyors az ételek kiválasztása, pillanatok alatt közvetíti a kiválasztott fogásokat a vendéglátóegység felé, akik egy perccel a rendelés leadása után már el is kezdhetik készíteni a kért ételeket. Ez az online éttermi program használható helyileg az étteremben, amin keresztül felveszik a pincérek az asztalrendeléseket és alkalmazható webshopként, amin a munkahelyéről vagy otthonából tud rendelni az éhes vendég. De ez az online éttermi program raktárkezelő rendszer is egyben, aminek számos funkciójával megannyi feladatot lehet elvégezni néhány gombnyomás által. Nem időigényes és nem bonyolult, mégis miden szükséges és kötelező, napi rutinfeladat kellemetlenségek nélkül elvégezhető a segítségével. Ez a raktárkezelő rendszer alkalmas statisztikák készítésére, futárok elszámoltatására, raktérkészlet kezelésére és akciók, kedvezmények, illetve ajándékok beállítására is.

Ki ne vágyna szakszerű és gyors kiszolgálásra, finom és meleg ételekre, amikért semmit sem kell tenni, csupán kiválasztani, hogy mit kívánunk ebédelni vagy vacsorázni? Az, az új online éttermi program, mely a Neuweb Kft. Legújabb fejlesztései közé tartozik, megkönnyíti úgy az ételt rendelni vágyók, mint az éttermek dolgát. Egyszerű és gyors az ételek kiválasztása, pillanatok…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük