Gépi osztályozás a gyors munkavégzésért

Amikor bármilyen építkezéssel kapcsolatos munkához valamilyen ömlesztett árura van szükség, akkor sem mindig mindegy, hogy az, pontosan milyen szemcseméretű. Ilyen esetben valamilyen módszerrel osztályozni kell az alapanyagot. Régen kézzel szitálták át a sódert, homokot, hogy homogénebb végeredményt érjenek el, ma már szerencsére nem kell ilyen módszerrel megmozgatni a sokszor több köbméternyi terméket, mert rendelkezésünkre áll a gépi osztályozás.


A gépi osztályozás nagyjából úgy működik, mint a régi, szitálós megoldás, csak itt egy nagy, automata osztályozó gépet használunk, amibe csak bele kell önteni a vegyes méretű terméket és a többit elvégzi helyettünk, ráadásul töredék idő alatt.
Legtöbb esetben, ha nagyobb mennyiségű gépi osztályozású anyagra van szükségünk, és persze ott vásároljuk meg az alapanyagot, ahol a gépet bérelnénk, helyben, a telephelyen osztályoznak és a már homogén terméket szállítják a munkaterületre.
A gépi osztályozással sok időt és fáradtságot spórolunk meg és a kész munka is biztosan jobb minőségű lesz az ily módon szétválogatott alapanyagok használatával, így nem szabad ezen a lehetőségen spórolnunk, mert igen csak megéri a rá fordított összeget.

Amikor bármilyen építkezéssel kapcsolatos munkához valamilyen ömlesztett árura van szükség, akkor sem mindig mindegy, hogy az, pontosan milyen szemcseméretű. Ilyen esetben valamilyen módszerrel osztályozni kell az alapanyagot. Régen kézzel szitálták át a sódert, homokot, hogy homogénebb végeredményt érjenek el, ma már szerencsére nem kell ilyen módszerrel megmozgatni a sokszor több köbméternyi terméket, mert rendelkezésünkre áll…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük