Forgóasztal hegesztéshez

A plazmavágás, valamint a hegesztés elvégzését segíti a forgóasztal, mely a gépiesítés megvalósulását szolgálja. A forgóasztal lényege, hogy a megmunkálandó fém arra helyezhető akár felfogatást alkalmazva, akár a nélkül, és könnyedén mozgathatóvá válik vágható felület, illetve szükség szerint hegeszthető is.

Hegesztes

Emellett az is különlegessé teszi a forgóasztalt, hogy a vízszinteshez képest kilencven fokban elbillenthető, ami segít, hogy a szükséges vágási helyzet elérhetővé váljon. Sőt, a forgóasztal mozgása, sebessége is állítható, attól függően, hogy az adott munkafolyamat elvégzéséhez mire is van szüksége a szakembernek. A szakmában dolgozóknak jó hír, hogy a forgóasztal ugyanúgy használható 2T, mint 4T üzemmódban, utóbbi esetben mikrokapcsolóval automatizálható is. Valamint beállítható rajta úgynevezett időzítő üzemmód is, mely változtatható 0,1 másodperctől egészen 3 másodpercig is. Ha ki szeretné próbálni, milyen a munka könnyített és optimalizált feltételekkel, akkor tegye próbára a Weld- Impex Kft. által fogalmazott forgóasztalt.

 

 

A plazmavágás, valamint a hegesztés elvégzését segíti a forgóasztal, mely a gépiesítés megvalósulását szolgálja. A forgóasztal lényege, hogy a megmunkálandó fém arra helyezhető akár felfogatást alkalmazva, akár a nélkül, és könnyedén mozgathatóvá válik vágható felület, illetve szükség szerint hegeszthető is. Emellett az is különlegessé teszi a forgóasztalt, hogy a vízszinteshez képest kilencven fokban elbillenthető, ami…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük