fonyódi szállás

Fonyódi szállás és fakultatív programok

Itt az ideje végre kiengedni a gőzt és kiszakadni a mókuskerék fogságából! Idilli környezet vár azokra, akik a fonyódi szállás kényelmét élveznék, miközben a szabadságukat töltik ezen a varázslatos helyen. A Balaton főként a fürdőzők körében népszerű, viszont a nyugodt vidéki környezet egész évben pihentető kikapcsolódást kínál.

Minden adott ahhoz, hogy feledhetetlen élményekkel teli vakációt töltsünk el a szeretteink körében. Az egész család jól érezheti magát a modern, jól felszerelt apartmanházakban.

A foglalás, a fizetés és a szolgáltatások igénybevétele rendkívül egyszerűen történik, mert ezek nagyrésze mobilos applikáción keresztül is elérhető. Ha szeretnénk felfedezni a minket körülölelő környezetet, akkor kedvünkre válogathatunk a fakultatív programok közül. A fonyódi kolbászfesztivál januárban kerül megrendezésre.

Még egy ok, amiért nem csupán strandszezonban érdemes ellátogatni a Sunset Resort Apartmanba, hiszen a hűvösebb időben sem áll meg az élet. Horgászprogramokon is részt vehetnek azok, akik ezt a fonyódi szállást választják.

Itt az ideje végre kiengedni a gőzt és kiszakadni a mókuskerék fogságából! Idilli környezet vár azokra, akik a fonyódi szállás kényelmét élveznék, miközben a szabadságukat töltik ezen a varázslatos helyen. A Balaton főként a fürdőzők körében népszerű, viszont a nyugodt vidéki környezet egész évben pihentető kikapcsolódást kínál. Minden adott ahhoz, hogy feledhetetlen élményekkel teli vakációt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük