Felnőtt továbbképzés az ország több pontján is

Ha elege van a mostani munkájából, hogy gyarapodnak az új kolléga, akik jóval többet tudnak Önnél. Ha szeretne új munkahelyre jelentkezni, de úgy érzi, hogy nincs esélye a fiatalabb jelentkezők miatt. Ha úgy érzi, hogy nincsenek megelégedve főnökei a munkájával és félti az állását, látogasson el hozzánk és jelentkezzen továbbképzéseinkre!

Ha targonca jogosítványra vágyik, vegyen részt targonca tanfolyamunkon, és továbbképzés zárásaként leteszi a targonca vizsgát, elszállhatnak kételyei, félelmei. Vállalatunk, immáron tizenöt éve foglalkozik kizárólag felnőtt továbbképzésekkel és tréningekkel, melyeket az ország számos pontján rendezünk. Látogasson el honlapunkra és nézze meg a következő időszakra vonatkozó programajánlónkat! Ha felkeltette valamelyik továbbképzésünk a figyelmét, legyen az targonca tanfolyam vagy más egyéb képzés, jelentkezzen rá az interneten keresztül és szeretettel várjuk az oktatáson. Ha végig járja a kiszemelt tanfolyamot, és a végén leteszi az általunk szervezett targonca vizsgát, melyen oktatóink előtt kell megmutatni számot adni új tudásáról, és kézhez veheti targonca jogosítványát, mely új lehetőségeket biztosít az Ön számára akár jelenlegi, akár egy új munkahelyen.

Ha elege van a mostani munkájából, hogy gyarapodnak az új kolléga, akik jóval többet tudnak Önnél. Ha szeretne új munkahelyre jelentkezni, de úgy érzi, hogy nincs esélye a fiatalabb jelentkezők miatt. Ha úgy érzi, hogy nincsenek megelégedve főnökei a munkájával és félti az állását, látogasson el hozzánk és jelentkezzen továbbképzéseinkre! Ha targonca jogosítványra vágyik, vegyen…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük