Épületek bontásának szükségszerűsége

Ha az életet nézzük, állandó körforgás figyelhető meg akár a születés, a fejlődés és növekedés, illetve a halál tekintetében. Ha valakii megszületik, növekszik, és megtanulja élvezi az életet. Ha tárgyakra gondolunk, akkor megalkotásukat követően használják őket és, ha eljött az idő, nincs lehetőség az amortizáció ellen tenni, akkor kidobásra kerül, helyét pedig egy új eszköz váltja fel.

Pont ugyanez történik az épületek esetében is. Attól függetlenül, hogy családi házról, irodaépületről, raktárról vagy más építményről van szó, ez a körforgás mindegyikre jellemző és az épület bontás egy elkerülhetetlen életfázis. Az ingatlan felépítése egy természetes dolog, de ugyanez mondható az épület bontására is. Az első lépés mindig ingatlant megtervezése, amit aztán alapot ásás követ. Ha biztos talapzattal rendelkezik már az épület, jöhetnek a falak és a tető. A bebútorozott épületet használatba veszik és a leépülés ellen állandó karbantartást végeznek. Ha viszont már nem lehet javítani az állapotán, el kell gondolkodni a bontáson, ami szakszerű segítséggel párnapot vesz igénybe. Ha a bontás bekövetkezik, készen áll a terület egy újabb ingatlan befogadására, ami ismét hosszú éveken át biztosíthat az emberek számára otthont, munkahelyet vagy raktárhelyiséget.

Ha az életet nézzük, állandó körforgás figyelhető meg akár a születés, a fejlődés és növekedés, illetve a halál tekintetében. Ha valakii megszületik, növekszik, és megtanulja élvezi az életet. Ha tárgyakra gondolunk, akkor megalkotásukat követően használják őket és, ha eljött az idő, nincs lehetőség az amortizáció ellen tenni, akkor kidobásra kerül, helyét pedig egy új eszköz…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük