Elektromos páramentesítő az optimális páratartalomért

Néhány nap használat után már érzékelhető a hatás, leszáradnak a penészfoltok a lakás falairól, a bútorokról, így értelemszerűen a dohos szag is megszűnik. Ez jellemzi a Trotec 70 E elektromos páramentesítő berendezést, hiszen egyszerűen képes megtartani az optimális páratartalmat a lakásban.

Kezelhetősége rendkívül egyszerű, hétfokozatú forgókapcsolóval rendelkezik, amely által beállítható a kívánt páratartalom, miután ezt elérte a készülék, szakaszos üzemmódra vált. Amint a tartály megtelik, az elektromos páramentesítő automatikusan leáll.

Akár egy 70 m2-es lakrészt is párátlaníthat ezzel a készülékkel, illetve a hordozhatóságra is lehetőséget ad a készüléken található fogantyú. A tetején fellelhető 2 lamella arra szolgál, hogy a ventilátor kifújási irányát tetszőlegesen állíthassuk. Mindezek mellett egy mosható antibakteriális szűrőbetét található a gép belsejében, amely felfogja a szöszöket és a hajszálakat. Vásárolja meg Ön is ezt az elektromos páramentesítő készüléket, és szabaduljon meg a nedvességtől, a penészfoltoktól!

Néhány nap használat után már érzékelhető a hatás, leszáradnak a penészfoltok a lakás falairól, a bútorokról, így értelemszerűen a dohos szag is megszűnik. Ez jellemzi a Trotec 70 E elektromos páramentesítő berendezést, hiszen egyszerűen képes megtartani az optimális páratartalmat a lakásban. Kezelhetősége rendkívül egyszerű, hétfokozatú forgókapcsolóval rendelkezik, amely által beállítható a kívánt páratartalom, miután ezt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük