Duguláselhárítás Püspökladány – a nedves törlőkendők könnyen okozhatnak dugulást

Dugulási probléma merült fel otthonában, mellyel nem tud megbirkózni? Eldugult a WC és a probléma nem tűr halasztást. Hívja a Duguláselhárítás Püspökladány szakembereit, akik, profi felszereléssel, gyors és szakszerű munkájukkal elhárítják a problémát.

puspokladany-dugulas-elhatitas  Sokak számára természetes, hogy a nedves törlőkendőket automatikusan a vécébe dobják, de az is textilből készül, így nem oldódik vízben, mint a vécépapír. Sok esetben nagyon nagy galibát tud okozni, hisz a vezetékek falán lerakódott vízkő és egyéb szennyeződés nagyon könnyen okozhatja, hogy a kendők megakadjanak a vezetékben. Főleg ha szűk a lefolyó, vagy sok benne a törés, még jobban megnő a kockázata annak, hogy valahol elakadjon a kendő.

A nedves higiéniai kendők nagy veszélyt jelentenek, nem szabad őket beledobni a vécébe, így inkább olyan helyen tároljuk, ahol a kisgyerekek nem férhetnek hozzá. Ha a dugulás higiéniai kendő miatt következett be, legtöbbször szakembert kell hívni. A nedves higiéniai kendők eltávolítása sok esetben nagyon nehéz, hisz nem lehet tudni, hol akadt meg, és az esetek nagy részében falbontás nélkül nem lehet megoldani a problémát. Ezért, ha ilyen jellegű problémája van, feltétlenül hívja a Duguláselhárítás Püspökladány szakembereit!

 

Dugulási probléma merült fel otthonában, mellyel nem tud megbirkózni? Eldugult a WC és a probléma nem tűr halasztást. Hívja a Duguláselhárítás Püspökladány szakembereit, akik, profi felszereléssel, gyors és szakszerű munkájukkal elhárítják a problémát.   Sokak számára természetes, hogy a nedves törlőkendőket automatikusan a vécébe dobják, de az is textilből készül, így nem oldódik vízben, mint…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük