Csontkovács vagy masszázsterápia?

A csontkovácsolás sokak által ismert, és elég megosztó technika. Vannak, akik esküsznek a „kiropogtatás” által elért eredményekre, de sokan vannak olyanok is, akik a nem megfelelő szakember keze között inkább rossz és fájdalmas tapasztalatokra tettek szert.

Emellett a csontkovács árak is megugrottak, ami nem javított a népszerűségén. Léteznek már sokkal kifinomultabb és összetettebb módszerek is ennél, mint például a Gerincgyógyító Masszázsterápia. A nagy különbség egy masszázsterapeuta és egy csontkovács Budapest területén történő kezelésénél, hogy az előbbi nem csak a mechanikus erőt használja, hanem energiakezeléssel és masszázzsal lazítja fel az izmokat, majd az izületek kis segítséggel a helyükre kerülnek. A csontkovács Budapest egészén fellelhető szolgáltatás, sőt, még vidéki nagyvárosokban is. A csontkovács árak tekintetében elmondhatjuk, hogy egy fővárosban dolgozó csontkovács magasabb áron dolgozik, mint egy vidéki.

 

A csontkovácsolás sokak által ismert, és elég megosztó technika. Vannak, akik esküsznek a „kiropogtatás” által elért eredményekre, de sokan vannak olyanok is, akik a nem megfelelő szakember keze között inkább rossz és fájdalmas tapasztalatokra tettek szert. Emellett a csontkovács árak is megugrottak, ami nem javított a népszerűségén. Léteznek már sokkal kifinomultabb és összetettebb módszerek is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük