Biztonsági őr elhelyezése

Az olyan cégeknek, akiknek építőanyag vagy egyéb alapanyag raktározás történik a telephelyükön mindenképpen érdemes éjjel-nappal biztonsági őrt foglalkoztatniuk. Ezek az anyagok sokszor igen drágák, ezért mindent meg kell tenni a védelmük érdekében.

A biztonsági őröknek és sokszor a kutyáiknak is biztosítani kell egy helyet, ahol le tudnak ülni és meg tudnak pihenni a rendszeres járőrözés közben. Számukra manapság leggyakrabban portakonténert szoktak bérelni vagy vásárolni a cégek. A portakonténer árak alacsonyabbak, mint a hagyományos mobil irodakonténerek, mivel az alapterületük sokkal kisebb. Milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy ilyen konténernek? Legyen stabil, zárható, fűthető és hűthető, védjen az időjárástól és férjen el benne egy szék és egy asztal. Érthető, hogy ezekért nem akarnak a cégek túl sok pénzt fizetni. A portakonténer árak vonatkozhatnak a bérlésre vagy a vásárlásra egyaránt. Érdemes körülnézni a használt konténerek között, mivel rengeteg olcsó őrkonténer eladó. Az, hogy ilyen sok olcsó őrkonténer eladó lett, annak köszönhető, hogy nagyon megnőtt a kereslet ezekre a fajta konténerekre.

Az olyan cégeknek, akiknek építőanyag vagy egyéb alapanyag raktározás történik a telephelyükön mindenképpen érdemes éjjel-nappal biztonsági őrt foglalkoztatniuk. Ezek az anyagok sokszor igen drágák, ezért mindent meg kell tenni a védelmük érdekében. A biztonsági őröknek és sokszor a kutyáiknak is biztosítani kell egy helyet, ahol le tudnak ülni és meg tudnak pihenni a rendszeres járőrözés…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük