Az új kert éke lesz a faház tárolónk!

Idén, végre nem csak beszélgettünk róla, de el is döntöttük, hogy nagy átalakításba kezdünk a kertben. Mivel pest külvárosában élek, nem egy hatalmas tanyát kell elképzelni, de azért az ötszáz négyszögölös teleknek elég nagy része az, amit át tudunk variálni.


Az első és legfontosabb dolog, amit el kellett dönteni, hogy milyen tároló helyiséget akarunk, amiben a kert gondozásához és a kerti partik rendezéséhez szükséges felszerelést elraktározzuk, hiszen ez elég nagy kell, legyen és meghatározó eleme lesz a látképnek.
Sok ötlet felmerült, de végül egy faház tároló mellett döntöttünk. Egyrészt, mert jó áron hozzá lehet jutni, másrészt mert meglehetősen biztonságos és hangulatába tökéletesen passzol egy faház tároló ahhoz, amit össze szeretnénk hozni.
Mivel én soha semmit nem szeretek úgy megtartani, ahogy van, az első dolgom lesz a faház tároló optikai átalakítása. Az a terv, hogy kicsit antikolom majd, hiszen elég sok hasonlót csináltam már, illetve pyrográfiával (ami az egyik fő hobbim), a kert felőli oldalára egy hatalmas képet égetek.
Képzeljék el, hogy egy szépen megtervezett kert végében, ahol körben sziklakert, a mellett egy kis mesterséges patak, középen meg a fű, ahol szórakozni lehet, lesz, egy régies hatású, hatalmas égetett képpel ellátott faház tároló áll majd. Már most mosolygok, mert látom magam előtt, milyen jól fog kinézni az egész és viszonylag olcsó is lesz!

Idén, végre nem csak beszélgettünk róla, de el is döntöttük, hogy nagy átalakításba kezdünk a kertben. Mivel pest külvárosában élek, nem egy hatalmas tanyát kell elképzelni, de azért az ötszáz négyszögölös teleknek elég nagy része az, amit át tudunk variálni. Az első és legfontosabb dolog, amit el kellett dönteni, hogy milyen tároló helyiséget akarunk, amiben…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük