Ahány kutya, annyi féle bunda

Ha többé-kevésbé tisztában vagyunk a különböző kutya fajtákkal, és láttuk is már legalább képről ezeket, akkor szembetűnő különbségeket vélhetünk felfedezni a kutyák szőrét illetően. Nem csak a szőr színe, ami különbözhet. Hiszen vannak hófehér, koromfekete, szükre, barna, tarka színű kutyák is.

Ezen felül a szőr hossza is eltérő, hiszen vannak rövid és hosszú szőrű kutyafajták. Van, amelyiknek szögegyenes a szőre és van, amelyiknek göndör. Van amelyiknek pihepuha és van, amelyiknek erős a szőre. Egyben azonban azonosak, mindegy, hogy milyen a kutya bundája, szőre a kutyaszappan az egyik legjobb megoldás, amivel megtisztíthatjuk a szennyeződésektől. A kutyaszappan nem csak kutyánk bundáját varázsolja ragyogóan tisztává, a kutyaszappan a szőr alatti bőrt is megtisztítja a rátapadt kosztól, portól. A kutyaszappan azért is praktikus a kutyák és a gazdik számára, mert helytakarékos, utazás során könnyen magunkkal vihetjük, hiszen nem borul fel, nincs az a veszély, hogy kiömlik, valamint sokáig is elég. A kutyaszappan kellemes illatú és pont annyira habzik, amivel remekül lehet boldogulni. Ne felejtsük el rendszeresen használni, főleg ha kis kedvencünk szobakutya, vagy kétlaki életet él. Ezzel nem csak az ő, hanem a saját és családunk egészségét és higiéniai körülményeit is rendben tudhatjuk.

Ha többé-kevésbé tisztában vagyunk a különböző kutya fajtákkal, és láttuk is már legalább képről ezeket, akkor szembetűnő különbségeket vélhetünk felfedezni a kutyák szőrét illetően. Nem csak a szőr színe, ami különbözhet. Hiszen vannak hófehér, koromfekete, szükre, barna, tarka színű kutyák is. Ezen felül a szőr hossza is eltérő, hiszen vannak rövid és hosszú szőrű kutyafajták.…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük