vizalo kamera

A vízálló kamera víz alatt nem használható

A térfigyelő rendszerek hosszú távon védik az adott terület biztonságát. Ahhoz, hogy ezek a kamerák napi 24 órában működjenek, szükség van folyamatos áramforrásra, és az időjárás tényezőinek is ellen kell tudjanak állni. A vízálló kamera megalkotása ezért nélkülözhetetlen dolog.

vizalo kameraA szerkezetek olyan védőburkolatot kapnak, amely nem gátolja a kamera működését, azonban tökéletes védelmet nyújt a csapadék ellen, legyen az eső vagy hó. Sokan gondolnák, hogy a vízálló kamera alkalmas víz alatti felvételek készítésére is.

Ez azonban tévedés, hiszen a biztonsági rendszerek nem valók víz alatti használatra, annál inkább a nedves környezetben alkalmazzák ezeket a rendszereket. A víz alatti felvételek készítéséhez sportkamerák állnak rendelkezésre, amelyek kifejezetten arra lettek kifejlesztve. A vízálló kamera jellemzően csepp- és porálló, de víznyomást nem bír el. Ezért az utcán, szabad ég alatt kiválóan használható. A megfigyelő rendszereknél az IP66 szabványú védelem nyújt biztonságot a vízálló kamera esetében.

A térfigyelő rendszerek hosszú távon védik az adott terület biztonságát. Ahhoz, hogy ezek a kamerák napi 24 órában működjenek, szükség van folyamatos áramforrásra, és az időjárás tényezőinek is ellen kell tudjanak állni. A vízálló kamera megalkotása ezért nélkülözhetetlen dolog. A szerkezetek olyan védőburkolatot kapnak, amely nem gátolja a kamera működését, azonban tökéletes védelmet nyújt a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük