Bosch ipari porszívó

A takarítás mestere a Bosch ipari porszívó

Bosch ipari porszívóEgy kemény betonfalba nehéz nagyobb lyukat fúrni vagy abból levésni bizonyos részeket. Nem elég, ha az ütvefúró vagy fúrókalapács erős és stabil, az is nagyon fontos, hogy a vésőszárak is maximálisan megfeleljenek a feladathoz. Manapság már rengeteg modell közül lehet választani, ezért sokan nem is tudják, hogy melyik az a kellék, amelyik számtalan szituációban beválik. A vésőszárak közül sok mindenre használható a kétszeres hosszúságú lapáttal rendelkező SDS Max lapátvéső. Ezzel a tartozékkal a Bosch sikeresen meghosszabbította a vésőik élettartamát. Ezzel egyidejűleg jelentősen emelkedett a lemunkálási teljesítmény. A kiegészítő lapát egyenes alakjának hála, ez önélező is. Ezért nem kell attól tartani, hogy a vésőszárak ezen modellje alig pár hónap alatt tompa lesz és azt már semmire sem lehet használni. Ezzel a piszokréteg és vakolat hamar eltávolítható, illetve a betonmaradványoktól is meg lehet szabadulni az eszközzel.

A vésőszárak közül említést érdemel még a másik Bosch SDS-Max lapátvéső, amelyik az előzőnél is jobban ellenáll a kopásnak, és az induktív edzés révén, hihetetlenül formatartó is egyben. Ezért is bizonyul ez tartósabbnak, mint például a hagyományos kemencés edzéssel készült vésők. Ez a típus bátran használható SDS-Max befogású kalapácsokban. Az onlineszerszam.hu oldalon ez 115 és 80 mm-es kiszerelésben is beszerezhető. Itt még a takarítást nagymértékben megkönnyítő Bosch ipari porszívó is megrendelhető. Ez nagyobb gyárakban, műhelyekben, szervizekben és ipari körülmények között is elengedhetetlen. Biztosan nem okoz csalódást a GAS 12-25PL száraz és nedves Bosch ipari porszívó. Ez az első modell, amelyik már a szabadalmaztatott öntisztító technológiával is rendelkezik. Erre még jellemző a kifogástalan szívóerő és az innovatív öntisztító funkció is. A Bosch ipari porszívó azért is válik be, mert ennek nagyon alacsony a karbantartási és fenntartási költsége, hála annak, hogy a meglévő előszűrő technológia a fő szűrő élettartamát a háromszorosára növeli. A Bosch ipari porszívó eszközön a csatlakozóaljzat be- és kikapcsolási automatikával bír.

Egy kemény betonfalba nehéz nagyobb lyukat fúrni vagy abból levésni bizonyos részeket. Nem elég, ha az ütvefúró vagy fúrókalapács erős és stabil, az is nagyon fontos, hogy a vésőszárak is maximálisan megfeleljenek a feladathoz. Manapság már rengeteg modell közül lehet választani, ezért sokan nem is tudják, hogy melyik az a kellék, amelyik számtalan szituációban beválik.…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük