A legjobb barátom a legjobbat érdemli

Bármennyire is tisztában vagyok vele, hogy sokak számára furcsán hangzik, és talán lesajnáló pillantásokat vált ki bennük a következő kijelentésem, de tény, hogy az én legjobb barátom egyértelműen a kutyám, Teemo.
Ő egy kis Cavalier King charles Spániel kan, akivel szerencsére, a munkám otthoni jellegéből adódóan az idő 99%-át együtt töltjük, sokszor kettesben és így valóban nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk.

Ezt viszont, csak olyanok érthetik, akik voltak olyan szerencsések, hogy hasonló lehetőségük volt együtt élni kedvencükkel.
A fent említettek miatt, nagyon fontos számomra, hogy az ő ápolását csak a legjobb kutyakozmetikumok segítségével végezzem. Természetesen az is fontos, hogy, például egy kutyasampon állatbarát cégtől származzon, mert természetkedvelőként nem támogatom az állatkísérleteket.
A Shelia Kozmetikum által kifejlesztett és gyártott kutyasampon és kutyakozmetikumok e lehető legjobb minőséget képviselik, és minden kritériumnak megfelelnek, amit akár egy Cavalier kényessége miatt is fel tudok állítani.
Minden olyan gazdinak és barátnak bátran ajánlom, akinek valóba fontos, hogy a négylábú barátja csak a legjobbat kapja, hiszen mi is ezt használjuk!

Bármennyire is tisztában vagyok vele, hogy sokak számára furcsán hangzik, és talán lesajnáló pillantásokat vált ki bennük a következő kijelentésem, de tény, hogy az én legjobb barátom egyértelműen a kutyám, Teemo. Ő egy kis Cavalier King charles Spániel kan, akivel szerencsére, a munkám otthoni jellegéből adódóan az idő 99%-át együtt töltjük, sokszor kettesben és így…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük