A Happy Lift arckezelés

A szépészeti arckezelések sora áll rendelkezésére azoknak, akik elköteleződtek a fiatalos arcbőr mellett. Az egyik újdonságnak számító kezelés a Happy Lift arcemelés.

A kezelést főként a 30-60 éves korosztálynak ajánlják, és azoknak, akik nem akarnak a komolyabb műtétek után hosszasan gyógyulni. A Happy Lift egyik nagy előnye, hogy minimális beavatkozással akár 3 évig tartó eredményt is elérhetünk. A másik fontos szempont, hogy az arcvonások drasztikus megváltoztatása nélkül történik mindez. A Happy Lift arcemelés során hajszálvékony, felszívódó szálakat vezetnek a bőrbe, amik mechanikai úton emelik meg az arcbőrt. Mellékhatásként bőrpír, duzzanat és véraláfutás szokott megjelenni, de legkésőbb 2 hét alatt ezek is elmúlnak. A beültetett szálak nem csak emelik a bőrt, hanem stimulálják a kollagéntermelést és gyorsítják a regenerációs folyamatot. A Happy Lift kezelésről a Fehérhajó Revital szakképzett kezelőorvosai szívesen adnak tájékoztatást egy személyre szabott konzultáció keretén belül.

A szépészeti arckezelések sora áll rendelkezésére azoknak, akik elköteleződtek a fiatalos arcbőr mellett. Az egyik újdonságnak számító kezelés a Happy Lift arcemelés. A kezelést főként a 30-60 éves korosztálynak ajánlják, és azoknak, akik nem akarnak a komolyabb műtétek után hosszasan gyógyulni. A Happy Lift egyik nagy előnye, hogy minimális beavatkozással akár 3 évig tartó eredményt is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük